Identitet och varumärke

/global/scaled/3264x1420x0x336x1000x435/Other-ASSAOEM-About ASSA OEM-Environment-freedom.jpg

Inom ASSA ABLOY vet vi att en säker värld är en friare värld. Vi strävar efter att skapa produkter av hög kvalitet som gör att människor kan känna sig säkra och trygga, både hemma och på jobbet.

Livet på 2000-talet bygger på en motsägelse. Aldrig förr har vi människor haft så många möjligheter och så stor frihet. Och aldrig förr har det funnits så många faror och så mycket osäkerhet som gör att vi inte kan utnyttja denna frihet. För att vi ska kunna ta vara på våra möjligheter måste vi därför först kunna känna oss helt säkra och trygga.

Inom ASSA ABLOY vet vi att en säker värld är en friare värld. Vi strävar efter att skapa produkter av hög kvalitet som gör att människor kan känna sig säkra och trygga, både hemma och på jobbet. Vi tar denna uppgift på största allvar, eftersom vi vet att om vi inte känner oss trygga kan vi inte ta för oss av vad livet har att erbjuda. Fysisk och psykisk trygghet gör att vi vågar leva ett friare liv.

Men vad är frihet? Frihet symboliserar mänskligt hopp. Frihet innebär att vi kan leva precis som vi vill. Att vi kan göra vårt bästa. Att vi kan se vår potential och förverkliga våra drömmar. Frihet är individuellt – det finns lika många olika uttryck för frihet som det finns människor.

ASSA ABLOY är mer än en byggnad, mer än en grupp människor, mer än ett företag. Det är en inställning och en känsla. Vi vet att frihet berikar våra liv och att rädsla gör oss fattigare. Från produktion till installation gör vi inom ASSA ABLOY vårt yttersta för att skapa förstklassiga dörrlösningar och -tjänster som hjälper oss alla att hitta nyckeln till frihet i våra liv.

ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

"Ultimately we know deeply that the other side of fear is freedom."
- Marilyn Ferguson